0

PRIVATUMO POLITIKA

Ši politika taikoma visiems asmens duomenims, kuriuos mums pateikiate ir kuriuos mes surenkame ir tvarkome Jums naudojantis MB “Elegantis”, į.k. 304505501(toliau – Mes arba MB „Elegantis“), priklausančiomis ir valdomomis internetinėmis svetainėmis:

www.angelokids.lt, www.elegantkids.lt, www.krikstynu-sukneles.lt, www.froddo.lt

bei prekių ženklu Angelo Kids.

Jūsų mums pateiktus asmens duomenis renkame ir tvarkome remdamiesi asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose teisės aktuose apibrėžtais teisėtais pagrindais.

DUOMENŲ PATEIKIMAS

Užsakymo ar registracijos formoje Jūs turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ar užsakymą arba apriboti Jūsų galimybes naudotis interneto parduotuve. Jūsų duomenims pasikeitus, prašome juos nedelsiant atnaujinti.

Jūsų duomenis (el. pašto adresas ir telefono numeris) tiesioginės rinkodaros tikslu naudojame ir tvarkome Jūsų sutikimo pagrindu, kuris išreiškiamas:

1. Registruojantis naujam klientui ir suvedant savo asmens duomenis bei pažymint varnelę, kad registruojatės gauti naujienlaiškį interneto svetainėse www.angelokids.lt, www.elegantkids.lt, www.froddo.lt arba skiltyje užsisakant naujienlaiškio prenumeratą atskiroje skiltyje „Naujienlaiškis“;

2. Interneto svetainių www.angelokids.lt, www.elegantkids.lt, www.froddo.lt registracijos formoje pažymėdami, jog sutinkate su taisyklėmis ir privatumo politika;

3. MB „ELEGANTIS“ parduotuvėse pateiktose anketose pažymint, kad sutinkate gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus.

Jūs visada turėsite galimybę atsisakyti naujienų sekdami nuorodas naujienlaiškyje. Jeigu esate užsiregistravęs mūsų valdomose interneto svetainėse, savo privatumo parametrus ir sutikimus su tiesiogine rinkodara galite valdyti prisijungęs prie savo paskyros. Ten galima paprastai atsisakyti naujienlaiškio ar ištrinti visus savo duomenis bei atsisiųsti visus savo duomenis.

Jūs patys sprendžiate, kokius savo duomenis atskleisti. Nutarę neatskleisti savo duomenų, Jūs prarandate galimybę naudotis kai kuria mūsų interneto svetainių pateikiama informacija, t.y. gauti informaciją apie naujienas, įvykius, akcijas ir pan.

Užsiregistruodamas el. parduotuvėje bei užsakydamas prekes, jūs įsipareigojate saugoti ir niekam neatskleisti savo prisijungimo duomenų. Tuo atveju, jeigu jūs atskleidžiate savo prisijungimo duomenis, MB „Elegantis“ atleidžiama nuo bet kokios su tuo susijusios atsakomybės.

UŽKLAUSŲ PATEIKIMAS

Jūsų duomenis (vardas, pavardė, el. pašto adresas ir žinutės tekstas) užklausų administravimo ir atsakymų pateikimo tikslu naudojame ir tvarkome Jūsų sutikimo pagrindu, kuris išreiškiamas Jums suvedant savo asmens duomenis ir žinutę interneto svetainėje www.angelokids.lt www.elegantkids.lt www.froddo.lt skiltyje „Palikite užklausą“. Jums nepateikus šių asmens duomenų mes negalėsim atsakyti į Jūsų užklausą.

DUOMENŲ SAUGOJIMO TERMINAS 

Visus Jūsų asmens duomenis mes tvarkome ir saugome ne ilgiau, nei reikalinga šioje politikoje nurodytais tikslais. 

DUOMENŲ PERDAVIMAS 

Jūsų asmens duomenis galime perduoti tvarkyti tretiesiems asmenims, teikiantiems mūsų internetinėse parduotuvėse jūsų užsakytų prekių ar paslaugų pristatymo, suteikimo ar kitas su Jūsų užsakymo tinkamu įvykdymu susijusias paslaugas. Jūsų asmens duomenis galime perduoti tvarkyti tretiesiems asmenims, kurie padeda mums administruoti internetines svetaines ir internetines parduotuves ir saugoti jose esančius duomenis, taip pat tiesioginės rinkodaros paslaugų teikėjams. Jūsų asmens duomenys taip pat gali būti pateikiami įstatymų nustatytais atvejais ir tvarka, pvz., Lietuvos Respublikoje veikiantiems teismams, antstoliams, teisėsaugos institucijoms, Valstybinei mokesčių inspekcijai ar kitiems teisėtą interesą turintiems tretiesiems asmenims.

EL. PARDUOTUVIŲ KLIENTAI

Naudotis el. parduotuvės paslaugomis gali visi veiksnūs fiziniai asmenys, ne jaunesni kaip 18 metų amžiaus bei nepilnamečiai nuo keturiolikos iki aštuoniolikos metų amžiaus, bet tik turėdami tėvų, įtėvių arba rūpintojų sutikimą, išskyrus tuos atvejus, kai savarankiškai disponuojama savo uždarbiu ar stipendija. Naudotis taip pat gali visų nurodytų asmenų įgalioti atstovai. 

SLAPUKAI

Į jūsų kompiuterį www.angelokids.lt, www.elegantkids.t ar www.froddo.lt gali įrašyti slapukų (angl. cookies). Slapukas – tai mažas duomenų rinkinys, kuris naudojamas, renkant tam tikrą informaciją apie jūsų kompiuterį. Mes naudojame šiuos slapukus:

Slapuko pavadinimas

Aprašymas

Sukūrimo momentas

Galiojimo laikas

Naudojami duomenys

Angelokids.lt slapukai

PrestaShop-XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Angelokids.lt slapukas vartotojo sesijai palaikyti.

Pirmo įėjimo į puslapį metu.

1 mėnuo

Pasikartojantis identifikatorius

show-news

Slapukas, nustatantis ar vartotojams rodyti angelokids.lt naujienas puslapyje.

Pirmo įėjimo į puslapį metu.

3 dienas

Unikalus identifikatorius

PHPSESSID

Angelokids.lt slapukas vartotojo sesijai palaikyti.

Pirmo įėjimo į puslapį metu.

1 savaitė

Unikalus identifikatorius

Tawk.to slapukai

TawkConnectionTime

Slapukas, identifikuojantis laiko tarpą, kurį naudotojas yra prisijungęs.

Pirmo įėjimo į puslapį metu.

1 metai

Unikalus identifikatorius

_tawkuuid

Slapuko unikalus identifikavimo numeris, leidžiantis sistemai identifikuoti naudotoją.

Įėjimo į puslapį metu.

10 metų

Unikalus identifikatorius

Google analytics / tag manager slapukai

_ga

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.

Įėjimo į puslapį metu.

4 metai

Unikalus identifikatorius

_gid

Slapukas naudojamas, jog būtų atpažįstamas naudotojas.

Įėjimo į puslapį metu.

24 valandos

Unikalus identifikatorius

_gat_gtag_XXXXX

Slapukas, skirtas analizuoti ir rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje

Pirmojo įėjimo į puslapį metu.

2 mėtai

Unikalus identifikatorius

G_ENABLED_IDPS

Padeda pagerinti turinį svetainėje, pateikdama mums pagrindinę informaciją apie vartotojui aktualų turinį.

Pirmojo įėjimo į puslapį metu.

Amžinai

Unikalus identifikatorius

Facebook

fbm_XXXXXXXXXXXXXXXX

Slapukas leidžiantis atpažinti Facebook kompanijai iš kokio domeno buvo jungtasi.

Pirmojo įėjimo į puslapį metu.

1 mėtai

Unikalus identifikatorius

Kiti

__atuvc

Slapukas yra susijęs su AddThis socialiniais tinklais. Naudojamas, kad vartotojai galėtų pasidalinti angelokids.lt turiniu socialiniuose tinkluose.

Pirmojo įėjimo į puslapį metu.

2 mėtai

Unikalus identifikatorius

_hjIncludedInSample

Šis sesijos slapukas leidžia Hotjar rinkti informaciją apie lankytojus ir rinkti informaciją apie lankytojo apsilankymus svetainėje.

Pirmojo įėjimo į puslapį metu.

1 mėtai

Unikalus identifikatorius

Jūs galite leisti įrašyti slapukus arba jų atsisakyti. Dauguma interneto naršyklių automatiškai priima slapukus, bet galite pakeisti savo naršyklės nuostatas, jei norite nepriimti slapukų arba gauti įspėjamąjį pranešimą prieš juos įrašant.

Jei nenorite, kad būtų naudojami slapukai, galite pakeisti savo naršyklės nustatymus taip, kad Jus informuotų apie slapuko įjungimą ar atnaujinimą bei kad galėtumėte pasirinkti leidžiamus ar draudžiamus slapukus, juos blokuoti.

Mes pasiliekame teisę keisti Slapukų naudojimo taisyklių nuostatas. Pranešimas apie pakeitimus arba papildymus bei naujausia Slapukų naudojimo taisyklių versija bus skelbiama mūsų interneto svetainėje.  

NUORODOS Į KITUS INTERNETO PUSLAPIUS

Mūsų interneto svetainėse gali būti nuorodų į tinklalapius, kuriems šios privatumo politikos taisklės netaikomos. Išeidami iš mūsų svetainės susipažinkite su kitų tinklalapių, kurie gali naudoti Jūsų asmeninę informaciją, privatumo nuostatomis. 

ASMENS DUOMENŲ APSAUGA

Mes duomenų tvarkymui taikome saugos ir tvarkymo reikalavimus, nustatytus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir Europos Sąjungos Bendrajame duomenų apsaugos reglamente.

Mes saugosime Jūsų asmens duomenis ne ilgiau, negu to reikalauja duomenų tvarkymo tikslai ar numato teisės aktai, jeigu juose numatytas ilgesnis saugojimo terminas.

Jūs turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti, papildyti ar sunaikinti pateiktus asmens duomenis, taip pat sustabdyti jų tvarkymo veiksmus (atšaukti savo sutikimą). Tai galima padaryti savo prisijungimo paskyroje elektroninėje parduotuvėje arba atsiuntus el. laišką mums.

KLIENTO TEISĖS

Jūs turite teisę prašyti, kad MB „Elegantis“ leistų susipažinti su duomenimis ir juos ištaisytų arba ištrintų, arba apribotų duomenų tvarkymą, nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi, gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu, taip pat teisę atšaukti sutikimą bei teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Jūs galite pasinaudoti savo teisėmis prisijungę prie savo paskyros arba kreipdamiesi į MB „Elegantis“ elektroniniu paštu info@elegantkids.lt arba registruotu paštu adresu Kubiliaus g. 6-18, 08234, Vilnius.

BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

Ši privatumo politika galioja nuo 2018-06-11. Mes pasiliekame teisę keisti šią Privatumo politikos tvarką. Visi Privatumo politikos pakeitimai ir / ar papildymai įsigalioja nuo jų paskelbimo internetinių parduotuvių interneto svetainėse momento.

Šiai privatumo politikai taikoma Lietuvos Respublikos teisė. Visi nesutarimai dėl jos vykdymo yra sprendžiami derybų keliu. Nepavykus susitarti, nesutarimai yra sprendžiami Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka. Jei dėl šios privatumo politikos Jums iškiltų klausimų, maloniai prašome susisiekti su mumis el. paštu info@elegantkids.lt